Cum sa ai un bronz perfect

Buna dimineata !

Dupa cum v-am promis acum cateva zile , am spus ca voi scrie despre cum sa ai un bronz perfect si fara pigmentari . Desi aceste pigmentari nu sunt un risc pentru sanatatea noastra dar estetic nu arata bine, si pentru acest sezon, fetele ar face orice sa fie cat mai frumoase si mai delicate.

Ei bine, toata lumea stie ca orice tip de ten ai avea, tot ar trebui sa folosim SPF, deoarece soarele arde foarte tare, si ne putem alege cu niste arsuri nedorite, asa ca mai bine sa prevenim , nu ?

Desigur sunt fel si fel de SPF, cu protectie mai mare sau mai mica, cea mare,  SPF 50 este recomandata pentru cei care au pielea foarte alba, in general la persoanele blonde, deoarece ele mai mult se inrosesc, SPF mediu, 20-30, este recomandat pentru persoanele care nu se bronzeaza din prima, si se ard foarte usor, sau se inrosesc si deabea dupa aceasta situatie se innegresc. Si bineinteles, SPF cu protectie foarte mica 6-10. Ca sa prevenim arusrile, intre orele 13-16 ar trebui sa ne ferim de soare, mai bine mergem la o terasa , bem un fresh decat sa ne riscam ! 🙂

Bun, am vorbit despre protectie, dar sa vedem cum ne putem bronza mai repede, ori natural ori “artificial”. Pentru bronzarea rapida naturala putem folosi : uleiuri cu diferite vitamine, ulei de cocos, unt de cacao sau chiar si berea ! Poate nu v-ati gandit la asa ceva, ei bine eu am folosit si chiar merge, asa ca daca sunteti cu iubitul, sau vreun baiat, nu ezitati sa incercati sa va stropiti cu putina bere !

Bronzarea artificiala este un motiv bun pentru situatii cand soarele nu mai este de partea noastra. Solarul, bronzarea organica sau autobronzante, ce parere aveti ? Solarul este mai periculos decat celelelalte doua dar, autobronzantele s-ar putea sa nu fie atat de estetice si sa nu  se aplice uniform. Eu va propun bronzarea naturala !

Sper ca v-a placut articolul si astept parerile voastre si alte propuneri. O zi frumoasa sa aveti ! Kisses ! 🙂

RTEmagicC_cosmetice-bronzare.jpg

bonprix_109_4

Advertisements

2 thoughts on “Cum sa ai un bronz perfect

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s