Ricardo Caria | Trust your Art ♥

Cand aud melodia asta, gandul imi fuge direct la Ricardo Caria . Cu siguranta ati auzit de el ! A participat la Vocea Romaniei si a avut mult succes in timpul acestei emisiune si dupa , cand a luat parte din Quaternion Band.

O persoana cu multa ambitie si curaj pe care eu il admir.

Eram intr-o seara la Ratio Beach din Arad unde am fost sa imi vad niste prieteni care cantau alaturi de el, am fost foarte incantata sa vad ca Ricardo este asa deschis cu oricine.  Dupa care i-am povestit despre blogul meu si m-am gandit sa fac un articol doar despre el si despre urmatoarele lui proiecte ca sa va prezint si voua si sa mergeti desigur ! O atmosfera calda., linistitoare.. dupa care o atmosfera din ce in ce mai energica. You will like it !

Dupa ce a plecat de la Vocea Romaniei, si-a pus in cap sa isi faca cat mai multe proiecte si a organizat primul sau turneu national de spectacole caritabile alaturi de trupa Quaternion din Arad compusa de intrumentisti desavarsiti si o solista extraordinara.

Dupa incheiere turneului care s-a realizat in primavara 2013 Ricardo a decis sa propuna Liceului de Arta “Sabin Dragoi”, un parteneriat cu care li s-a oferit sa lucreze cu elevi foarte talentati, iar elevii au avut sansa sa cante in diferite localuri din oras.

El si-a dorit sa isi formeze o trupa care sa il sustina instrumental si  cu care sa participe la diferite evenimente. Acest proiect este deja in derulare iar trupa are deja un nume: Ricardo Caria si Trupa SUPERSONIC : Romulus Gabriel, Bajzat Alex, Paul Dascal si Bogdan Mecea.

Un alt proiect care va incepe din aceasta toamna ” Trust you ART ” si va pargurge 8 mari orase din tara :

CLUJ NAPOCA,ORADEA, DEVA , ALBA IULIA , TG.MURES, LUDUS , TIMISOARA , ARAD.

Urmatorul proiect va consta intr-un  Musical cu actori si cantareti de la liceu, dar acesta va face parte din planul de pe anul viitor.

Pe sfarsitul anului acesta sau in primavara din 2014 va fii un concert Jazz si Pop clasic care va fii la Filarmonica Arad, unde vor participa si elevi ai Liceului de Arta.

Va invit sa participati la aceste proiecte sau chiar concerte care se desfasoara Vineri si Duminica la Ratio Beach , de pe Strandul Neptun, sau la pizzeria Boccaccio din Micalaca.

Kisses ! ♥

trupa

ricardo

ricardoo

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s